POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES


MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA, M.P.S., A PRIMA FIXA (en endavant “MONTEPIO GIRONA”) l'informa de la seva política sobre protecció de dades de caràcter personal.

MONTEPIO GIRONA es reserva el dret a modificar-la, informant-lo prèviament dels canvis que s'hi produeixin, mitjançant aquest avís.


Vostè facilita voluntàriament les seves dades personals, mitjançant qualsevol formulari d'aquest lloc web o en un missatge de correu electrònic, i acceptant-ne l'enviament, autoritza expressament MONTEPIO GIRONA perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat les dades remeses.


La finalitat de la recollida i el tractament de les dades personals que ens faciliti és poder contactar amb vostè per gestionar la seva demanda, donar-hi resposta i informar-li sobre els serveis que ofereix aquesta entitat, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot el correu electrònic i sms.


MONTEPIO GIRONA ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que ens faciliti, ateses les limitacions que presenta Internet. En particular, MONTEPIO GIRONA garanteix l'aplicació de les mesures de seguretat recollides en el RD 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de Desenvolupament de la Llei Orgànica de Protecció de Dades i, si escau, la normativa vigent i d'aplicació a cada moment.


MONTEPIO GIRONA manifesta el seu compromís de confidencialitat envers el tractament de les seves dades personals.

En tot moment vostè té dret a accedir a la informació que li afecta, rectificar-la si és errònia, cancel•lar-la o oposar-se al fet que sigui tractada, dirigint-se per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o per escrit a MONTEPIO GIRONA, C. Juli Garreta, 14, 17002 Girona.


MONTEPIO GIRONA utilitza cookies de Google Analytics per obtenir més informació sobre les cookies de tercers que es fan servir faci clic aquí.


Aquesta política de privacitat només és aplicable al lloc web de MONTEPIO GIRONA, per la qual cosa no es garanteix en els accessos a través d'enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des d'aquest lloc amb altres webs.
Les galetes ens permeten millorar els nostres serveis. Continuant amb la navegació, accepteu l'ús de galetes. Més Informació Accepto