Qui és Montepio Girona?
Montepio Girona som una mutualitat fundada a Girona l’any 1929 i especialitzada en assegurances de salut. Som una entitat sense afany de lucre, per això invertim part dels nostres beneficis en accions que sabem que milloraran la qualitat de vida dels nostres mutualistes.

L’any 1994 vam inaugurar el nostre centre mèdic de medicina de família, infermeria i especialitats, anomenat Giromèdic, dedicat als nostres mutualistes i al ciutadà en general.
LA NOSTRA MISSIÓ.

La nostra missió és oferir a tothom la possibilitat de gaudir d'una assegurança de salut privada d'alta qualitat, procurant que alhora sigui accessible a totes les economies familiars. Amb el nostre esperit altruista, volem casar la vocació del metge amb la necessitat del ciutadà de viure amb bona salut.

ELS NOSTRES VALORS.

Som una mutualitat de salut sense afany de lucre, per això invertim part dels nostres beneficis en accions que sabem milloraran la salut i la qualitat de vida dels nostres mutualistes.
A Montepio Girona, et cuidem tota la vida! Aquesta afirmació tan simple és plena de significat i ho demostrem amb fets. A la nostra Mutualitat potenciem el respecte per la gent gran, premiem la fidelitat del soci; perquè ens agrada ser ben a prop quan més ens necessites.
Et sabem escoltar i volem que et sentis protegit perquè el que ens importa ets tu i els teus.
Les galetes ens permeten millorar els nostres serveis. Continuant amb la navegació, accepteu l'ús de galetes. Més Informació Accepto