Empresa
 
Contractar una assegurança de salut per als treballadors i els seus familiars aporta molts beneficis per a l'empresa. Te'n detallem els principals:
  • Deduïble al 100% a l'impost de societats. L'empresa es pot deduïr el 100% de l'import de la contractació d'aquest servei com una despesa social en l'impost de societats. 
  • Benefici social per l'empresa que també és un avantatge social per als treballadors:
  • La introducció de l'assegurança de salut a l'empresa proporciona una eina per a la negociació d'augments salarials.
  • És un element fidelitzador per a l'empresa, augmenta la motivació, la satisfacció i el compromís dels treballadors cap a la seva empresa.
  • Redueix l'absentisme laboral gràcies a una millor qualitat assistencial i millora la salut dels treballadors.
Montepio Girona t'ofereix la possibilitat de contractar una prestació d'assistència sanitària a mida. Una assegurança amb plans de prevenció, amb una acurada vigilància de l'embaràs, amb serveis d'urgència permanents, amb una excel•lent qualitat assistencial personalitzada, amb accés als mitjans de diagnòstic d'alta tecnologia, sense cues ni esperes, amb un quadre mèdic excepcional a Girona i amb les clíniques de més prestigi de Barcelona (Quirón, Dexeus, Barraquer, Teknon, etc.), amb una assistència en viatge arreu del món, amb accés a una segona opinió mèdica d'experts nacionals i internacionals, i molt més...

Tot plegat, perquè puguis aconseguir les millors solucions assistencials, obtenir grans avantatges per a l'empresa i millorar-ne la imatge entre els treballadors.


Montepio Girona t'ofereix dues prestacions d'assistència sanitària:
  • Salut Montepio: La prestació més completa, que inclou serveis hospitalaris.
  • Acces Montepio: Prestació de serveis bàsics, que no inclou els serveis hospitalaris.

Si desitges més informació, posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem
Les galetes ens permeten millorar els nostres serveis. Continuant amb la navegació, accepteu l'ús de galetes. Més Informació Accepto