Col·lectius
 
En la nostra societat, cada dia es constitueixen més agrupacions o col·lectius, que neixen d'un interès comú entre tots els seus membres. Montepio Girona conscient d'aquesta necessitat de compartir ofereix la possibilitat de dissenyar una assegurança de salut a mida.

Contractar una assegurança de salut col•lectivament també ajuda a fidelitzar cadascun dels seus membres, perquè se senten més ben protegits.

Montepio Girona et pot oferir un assegurança de salut integral, basada en plans de prevenció, amb una acurada vigilància de l'embaràs, amb serveis d'urgència permanents, amb una excel•lent qualitat assistencial personalitzada, amb accés als mitjans de diagnòstic d'alta tecnologia, sense cues ni esperes, amb un quadre mèdic excepcional a Girona i amb les clíniques de més prestigi de Barcelona (Quirón, Dexeus, Barraquer, Teknon, etc.), amb una assistència en viatge arreu del món, amb accés a una segona opinió mèdica d'experts nacionals i internacionals, i molt més...

A més a més, Montepio Girona és una mutualitat sense afany de lucre que inverteix els seus beneficis en la millora dels serveis als seus mutualistes; i premia també la seva fidelitat, amb una política ajustada de quotes quan ens fem grans.

Si formes part d'un col·lectiu i desitges més informació, posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem
Les galetes ens permeten millorar els nostres serveis. Continuant amb la navegació, accepteu l'ús de galetes. Més Informació Accepto