Autònoms

Com autònom t'interessa una assistència mèdica ràpida i eficaç, sense cues ni esperes.
Nosaltres t'oferim, també, una assegurança amb plans de prevenció, amb serveis d'urgència permanents, amb una excel•lent qualitat assistencial personalitzada, amb accés als mitjans de diagnòstic d'alta tecnologia, amb un quadre mèdic excepcional a Girona i amb les clíniques de més prestigi de Barcelona (Quirón, Dexeus, Barraquer, Teknon, etc.), amb una assistència en viatge arreu del món, amb accés a una segona opinió mèdica d'experts nacionals i internacionals, i molt més...

I si vols protegir la teva família, amb una assistència que, a més a més, inclou una acurada vigilància de l'embaràs, aprofita't dels beneficis fiscals:
  • L'assegurança de salut et permet deduir fins 500 € per assegurat/any si tributes per estimació directa en activitats econòmiques del teu IRPF.
  • Aquesta deducció també la pots aplicar a la parella i als fills menors de 25 anys que conviuen amb tu.
Montepio Girona t'ofereix dues prestacions d'assistència sanitària:
  • Salut Montepio: La prestació més completa que inclou serveis hospitalaris.
  • Acces Montepio: Prestació de serveis bàsics, que no inclou els serveis hospitalaris.

Tot plegat, perquè puguis triar l'assistència mèdica que desitgis i aconseguir les millors solucions assistencials per donar qualitat a la teva vida i a la de la teva família.
A més a més, Montepio Girona és una mutualitat sense afany de lucre que inverteix els seus beneficis en la millora dels serveis als seus mutualistes; i premia també la seva fidelitat, amb una política ajustada de quotes quan ens fem grans.


 Si desitges rebre més informació, posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem.
Les galetes ens permeten millorar els nostres serveis. Continuant amb la navegació, accepteu l'ús de galetes. Més Informació Accepto